top of page

Welkom!

 

Over mij

 

Aangenaam, mijn naam is Saskia. Vrouw van, trotse moeder, mede-eigenaar van reclamebureau APPART  (www.bijzondergoedereclame.nl), olie-fan en bezitter van onze Rottweiler Nico. Naast dit alles ben ik ook dé fotograaf die je helpt om de mooiste plaatjes te maken. Puur met Liefde.

 

Als je opgroeit tussen de dieren, leer je ermee omgaan. Dieren inspireren mij. Daarom vind ik het ook een bijzonder leuke taak, om uw huisdier zo écht mogelijk op de foto te zetten. 

 

Gepassioneerd met dieren als ik ben, vind ik het ook geweldig om pasgeboren baby's te vereeuwigen op het moment dat ze nog zo ontzettend klein en teer zijn. Oftewel. Newborn Fotografie. 
Dit vind ik prachtig werk. Mijn stijl met Newborn Fotografie is puur & licht.  De fotosessie vindt bij jullie thuis plaats of hier, lekker rustig en aangenaam ontspannen. Een Newborn fotoshoot maak je in de eerste 14 levensdagen van jullie kindje. Het beste resultaat bereik je zelfs tussen de eerste 5 t/m 10 levensdagen. Wees er dus op tijd bij met het maken van een afspraak!

Ook Portret Fotografie vind ik een uitdaging. Om jezelf alleen of samen met je vriend of vriendin bijvoorbeeld vast te leggen met een romantische shoot. Lekker buiten, midden in de polder tussen de appelbomen, op een moderne betonnen trap of juist op een oud betonnen bruggetje.  

Daarnaast ben ik ook helemaal gevallen voor de olies van Young Living en streef ik voor mijn gezin, naar een non-toxic leven. De olies van Young Living ondersteunen ons bij allerlei kwalen, van de eerste darmkrampjes, kiezen krijgen tot aan de koorts. Geen enkel kind komt hier onderuit en hoe mooi is het als je dit natuurlijk kan begeleiden!  

bottom of page